Τρόποι Πληρωμής

Επιλέξτε ανάμεσα από τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

Πιστωτική κάρτα/ Χρεωστική κάρτα/ Prepaid κάρτα  

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα είτε με χρεωστική. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Εάν η συναλλαγή σας εγκριθεί από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τότε αρχίζει η διαδικασία για την προετοιμασία παράδοσης και αποστολής των προϊόντων.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να προ εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΠΑΝΤΑΖΗ Β. ΓΕΩΡΓΙΑ
ΙΒΑΝ: GR86 0172 6060 0056 0606 8010 580

*Παρακαλούμε, στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας.
**Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε τρεις ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

 

Αντικαταβολή  

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον διακομιστή της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για ποσά έως 99,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Επιβαρύνεστε επιπλέον με το ποσό των (έξοδα αντικαταβολής) 2,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Για τις απομακρυσμένες περιοχές το κόστος αντικαταβολής παραμένει το ίδιο, η παράδοση όμως γίνεται σε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η αντικαταβολή ισχύει για δέματα που δεν ξεπερνούν τα 5 κιλά. Δεν ισχύει για βαριά και ογκώδη δέματα.

Πληρωμή με Paypal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών PayPal, δέχεται πληρωμή με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, Discover, American Express και MasterCard. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους και Συνθήκες της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Scroll to Top