Τρόποι Αποστολής  

Αποστολή με Courier

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 49,00 €.

Για παραγγελίες κάτω των 49,00€ το ελάχιστο κόστος είναι 3,00€ και διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος.
Το κόστος αποστολής φαίνεται στο Checkout πριν πατήσετε «Αποστολή Παραγγελίας».

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, κάτω των 199,00€ το ελάχιστο κόστος είναι 19,00€ και διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος.
Το κόστος αποστολής φαίνεται στο Checkout πριν πατήσετε «Αποστολή Παραγγελίας».

Όλες οι παραγγελίες  καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 14.00μ.μ και επεξεργάζονται την επόμενη ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 14.00μ.μ τότε λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις 14.00μ.μ , Σαββάτου και Κυριακής λαμβάνονται ως παραγγελία το πρωί της Δευτέρας.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται με Συστημένο δέμα (ΕΛΤΑ) σε 2-7 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο δυνατόν στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,50€ προς όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

*Σημείωση: Η THEANGELIS COSMETICS  δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

**Σημείωση: Τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των  49,00€ δεν ισχύουν για πελάτες Χονδρικής καθώς και για τα ογκώδη ή και μεγάλου βάρους προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση, η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, καθώς και με άλλο τρόπο μεταφοράς (αν επιθυμείτε).

Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία

Η THEANGELIS COSMETICS για την καλύτερη και ασφαλέστερη αποστολή, στους Πελάτες Χονδρικής παρέχει τη δυνατότητα χρήσης της μεταφορικής εταιρείας που συνεργάζεστε.

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Λάρισα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Βρισκόμαστε στην οδό Λιβανάτων 4, 41223. στην Λάρισα. Τα ωράρια λειτουργίας μας είναι:

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00- 15:00

Σάββατο- Κυριακή: Κλειστά

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2410233233

Scroll to Top